:_ThePolishGrid_:

Zapraszamy na oficjalną stronę serwera ! - http://thepolishgrid.wix.com/thepolishgrid Email: thepolishgrid@migmail.pl

#1 2013-10-21 16:24:17

TomoV8

Moderator

Punktów :   

Rekrutacja na moderatora - TomoV8

Imię: Bartek/Bartosz - jak kto woli
Nick: TomoV8
Ile grasz na PDS: hmm. 1 dzień ?
Co Oferujesz: Pomoc administratorom w prowadzeniu serwera. Walkę z cheater'ami. Pomoc w testowaniu serwera. Pomoc w wprowadzaniu skryptów. Ogarnianie serwera. Częste eventy. I oczywiście min. 2h grania dziennie
Dlaczego chcesz zostać Moderatorem: Chce zostać moderatorem, ponieważ pragne pomóc w prowadzeniu serwera. Serwer jest nowy, więc pomoc zawsze jest przydatna. Znam się na posadzie moderatora/administratora. Byłem na wielu serwerach moderatorem i na 4 administratorem. Miałem jakiś czas własny serwer. Znam się na tym. Jestem człowiekiem, który lubi pomagać! Gram już bardzo i to bardzo długo w SA-MP'a, a jeszcze dłużej w GTA Zaczynałem od GTA 3. Ogarniam tę grę Myślę, że pomoc doświadczonego moderatora będzie świetnym pomysłem. Jestem świetny z ortografii. Staram się popełniać, jak najmniej błędów

#2 2013-10-21 16:27:37

Activer

Administrator

Punktów :   

Re: Rekrutacja na moderatora - TomoV8

Ja jestem jak najbardziej na duże TAK. Gracz ogarnięty choć znam go 1 dzień, lecz dosyć widziałem jak sie zachowuje, wręcz idealny moderator.

Jedziemy z tym koksem :-D

#3 2013-10-21 17:35:26

ReXeR

Administrator

Punktów :   

TAK xD

[img]http://bankfotek.pl/image/1603953.jpeg[/img]

#4 2013-10-26 08:34:27

TomoV8

Moderator

Punktów :   

A więc ? Jaka decyzja ? Nie moge się doczekać!

#5 2013-10-28 13:18:11

Omegle

Administrator

Punktów :   

TomoV8 , Decyzja należy do mnie gdyż ja jestem przeznaczony do skryptów rekrutacji itd.

Dobrze , moje zdanie jest takie : Za mało grasz w PDS , no ale słyszałem że jesteś ogarnięty a Activerowi ufam (gratki ^^) .
Okej ... Do rzeczy podanie ładne , wydajesz mi się ogarnięty :> ... Więc  jestem na tak .
Ale niestety co miesiąc dochodzą składki nie ogromne , lecz są . Lecz gdy będziesz się dobrze sprawował dostaniesz "ProPsy" i nie będziesz musiał płacić.

W środe o 16:30 masz być na serwerze wtedy Ci powiem co i jak .
Dostaniesz range.

Temat zamykam , gratuluje .

//edit by Omegle.

Albo nie zamykam ^^ . Jak będziesz miał pytanie to wal pod tematem . Jeśli nie to też napisz że nie masz pytań xD to zamkne ^^ .

Life 
     is
       brutal
                madafaka

#6 2013-11-01 22:45:14

daniellos525

Administrator

Punktów :   

nie ma go na serwie ... czy on wogóle gra ?

welcome

Stopka forum

RSS