Zapraszamy na oficjalną stronę serwera ! - http://thepolishgrid.wix.com/thepolishgrid Email: thepolishgrid@migmail.pl
Imię: Bartek/Bartosz - jak kto woli
Nick: TomoV8
Ile grasz na PDS: hmm. 1 dzień ?
Co Oferujesz: Pomoc administratorom w prowadzeniu serwera. Walkę z cheater'ami. Pomoc w testowaniu serwera. Pomoc w wprowadzaniu skryptów. Ogarnianie serwera. Częste eventy. I oczywiście min. 2h grania dziennie
Dlaczego chcesz zostać Moderatorem: Chce zostać moderatorem, ponieważ pragne pomóc w prowadzeniu serwera. Serwer jest nowy, więc pomoc zawsze jest przydatna. Znam się na posadzie moderatora/administratora. Byłem na wielu serwerach moderatorem i na 4 administratorem. Miałem jakiś czas własny serwer. Znam się na tym. Jestem człowiekiem, który lubi pomagać! Gram już bardzo i to bardzo długo w SA-MP'a, a jeszcze dłużej w GTA Zaczynałem od GTA 3. Ogarniam tę grę
Myślę, że pomoc doświadczonego moderatora będzie świetnym pomysłem.
Jestem świetny z ortografii. Staram się popełniać, jak najmniej błędów
TomoV8 , Decyzja należy do mnie gdyż ja jestem przeznaczony do skryptów rekrutacji itd.
Dobrze , moje zdanie jest takie : Za mało grasz w PDS , no ale słyszałem że jesteś ogarnięty a Activerowi ufam (gratki ^^) .
Okej ... Do rzeczy podanie ładne , wydajesz mi się ogarnięty :> ... Więc jestem na tak .
Ale niestety co miesiąc dochodzą składki nie ogromne , lecz są . Lecz gdy będziesz się dobrze sprawował dostaniesz "ProPsy" i nie będziesz musiał płacić.
W środe o 16:30 masz być na serwerze wtedy Ci powiem co i jak .
Dostaniesz range.
Temat zamykam , gratuluje .
//edit by Omegle.
Albo nie zamykam ^^ . Jak będziesz miał pytanie to wal pod tematem . Jeśli nie to też napisz że nie masz pytań xD to zamkne ^^ .
Administrator
nie ma go na serwie ... czy on wogóle gra ?